Damesvolleybalclub Asterix Kieldrecht

Damesvolleybalclub Asterix Kieldrecht

Voor een gedetailleerde historiek van onze club met speelsters en resultaten klikt u hier

 

Palmares (in 't kort)

Winnaar CEV Top Teams Cup 2001

2° CEV GM Capital Challenge Cup 2010

Landskampioen 1998, 2000, 2001, 2008, 2010, 2011, 2012, 2014, 2015 en 2016

Bekerwinnaar 1996, 1998, 1999, 2001, 2002, 2006, 2007, 2008, 2010, 2011, 2014, 2015 en 2016

Super Cup 2000, 2002, 2005, 2006, 2008, 2010, 2012, 2014 en 2016

Vice-kampioen 1997, 1999, 2002, 2003, 2004, 2007, 2009, 2013

Bekerfinalist 2003, 2004, 2005, 2009, 2012 en 2013

Sportlaureaat Provincie Oost-Vlaanderen 1998 en 2001

Ambassadeur van de Gemeente Beveren

     

SPEELSTER VAN HET JAAR

 

Kaja GrobelnaSarah SmitsFreya AelbrechtFreya AelbrechtLise Van Hecke
2014 en 20152013 en 2016201220112010
Jolien WittockLiesbet VindevoghelOlga BarinovaTanja ZhmakovaVirginie Decarne
20082002200120001998
     

ROOKIE VAN HET JAAR

 

Britt HerbotsSarah CoolsKaja GrobelnaLaura HeyrmanFreya Aelbrecht
20162015201320112010
     
   
Lise Van HeckeJolien Wittock   
20092008   

TRAINER VAN HET JAAR

 

    
  Gert Vande Broek  
19961997199819992000
20012002200620072008
20102011201420152016