Damesvolleybalclub Asterix Kieldrecht

Damesvolleybalclub Asterix Kieldrecht

Asterix-Avo schiet uit de startblokken

Beste sympathisant,

Op de sociale media en via mailcontacten komt steeds meer de vraag: 'Leeft Asterix nog???'

NATUURLIJK!! En misschien wel bruisender dan ooit te voren...

Maar we geven het graag toe... het is te lang stil gebleven...

Achter de schermen is er de voorbije maanden kei en kei hard gewerkt door onze sportieve cel om voor onze 20 teams het ideale sportieve kader uit te tekenen, door onze secretaris en co-secretaris voor het in orde maken van alle licenties, vastleggen van trainings- en wedstrijduren in de sporthal, door onze facility cel om de cafetaria en VIP ruimte verder af te werken, door onze sponsorverantwoordelijken om de centjes bij elkaar te sprokkelen (maar hier zijn we nog lang niet verzadigd hoor wink), door de kledijverantwoordelijken om alle speelsters (+/- 220) te voorzien van sportkledij en tot slot door onze feest- en evenementenverantwoordelijken voor het organiseren van Avondje Internationaal Kieldrecht, Beker van het Waasland in Melsele, Volleybaltornooi Kieldrecht en Beachsite op Beverse Feesten. U leest het... we leven nog laugh

Ook in onze nieuwe fusieclub Asterix-Avo wordt al dit harde werk nog steeds, zowel voor het Liga team als voor de andere teams, gedaan door onbezoldigde vrijwilligers. Chapeau en een dikke merci is hier zeker op zijn plaats!

Wat houdt Asterix-Avo in? Wat mogen we verwachten volgend seizoen?

Onze Asterix-Avo teams kan u volgend seizoen volgen in volgende competitie reeksen: Liga A, 2e Divisie, 1e Provinciaal, 2e Provinciaal, 3e Provinciaal (2 teams), U17, U15 (4 teams), U13 (6 teams), U11, Sporta (2 teams).

In de beker zal Asterix-Avo in alle reeksen een ploeg inschrijven en er is ook een team ingeschreven (U19) in de champions league (een nationale competitie waarin de beste jongeren van het land het tegen elkaar opnemen).

Alhoewel de competitie nog niet begonnen is heeft Asterix-Avo al een eerste prijs binnen... het team van 1ste provinciale won vorig weekend de beker van het Waasland voor provinciale ploegen. Hopelijk is dit het mooie begin van vele successen!

De eerstvolgende mijlpaal bij het jonge Asterix-Avo is het lanceren van onze nieuwe website www.asterix-avo.be op 1 september. Zeker iets om naar uit te kijken! Het zal wel nog even duren voor hij 100% naar onze zin is, maar we werken er aan om hem zo snel mogelijk tot een unieke en handige plaats van informatie over onze club te doen uitgroeien.

Het Liga team is momenteel bijna integraal aan de slag bij de Yellow Tigers of Young Yellow Tigers waardoor het team-trainingsschema een beetje op non-actief staat, maar niet getreurd... ze zijn al goed in form hoor!

Wie de voorbereiding van het Liga A team wil volgen, kan hieronder de voorbereidingskalender vinden:

11/09 Tornooi in Meijel (Nederland)

17/09 Tornooi in Beveren 13u - 19u (met Set-Up Ootmarsum (Ned) en Michelbeke)

18/09 Sporthal Beveren: Asterix-Avo - Set-Up Ootmaarsum (Ned)

01/10 Sporthal Beveren 15u: Asterix-Avo - Evreux (FRA)

7-8-9/10 Tornooi in Istres (FRA)

15/10 20u30 SUPERCUP: Asterix-Avo - Tongeren (gekoppeld aan deze wedstrijd zal de familiedag georganiseerd worden met heerlijke mosselen, meer info volgt snel)

22/10 20u30 1ste competitie wedstrijd: Antwerpen Asterix-Avo

Voilà... de stilte is doorbroken...

We hopen elkaar snel terug te kunnen zien tijdens één van de komende sportieve activiteiten... wie niet zo lang kan wachten kan ons al eens komen bezoeken op onze stand op de Beverse Feesten (achter de kerk) waar je vanavond vanaf 19u ook nog een toffe liveband 'Tom De Bie en de Imkers' aan het werk kan horen en zien. Morgen is er dan nog de Olympische straat van 14u tot 18u...

TOT DAN!!!

 

<< Terug