Damesvolleybalclub Asterix Kieldrecht

Damesvolleybalclub Asterix Kieldrecht

Asterix Avo Liga mist de start niet

De competitie in Liga A wordt dit seizoen opnieuw betwist tussen 12 ploegen, wat er voor zorgt dat het voor de topploegen alweer een zeer zware en vooral drukke kalender zal worden.

Doordat ook de bekerfinalisten nog voor het einde van dit kalenderjaar gekend moeten zijn, moeten ook die extra wedstrijden ingepast worden.

Deze twee kalenders zorgen er voor dat alle ploegen van bij de start al voor 100% klaar moeten zijn. Ondanks de korte voorbereiding bewijzen onze Liga dames dat zij de start alvast niet gemist hebben.

We zijn amper 15 dagen ver in dit nieuwe seizoen en ze moesten al vier keer aan de bak komen. Met een 12 op 12 haalden ze het maximum aan gewonnen sets en moesten ze geen setverlies toestaan. De tegenstanders waren ook niet van de minste... met Datovoc Tongeren, de verliezende bekerfinalist van vorig seizoen, Oudegem en VDK Gent kregen we drie toppers tussen de kiezen. Maar ook promovendus Callant Ladies is een niet te onderschatten tegenstander. Onder het motto 'goed begonnen is half gewonnen' mogen we dus spreken van een goede seizoenstart.

Morgen, dinsdag 1 november om 19u00, staat al de vijfde wedstrijd op het programma. In de kwartfinale van de beker van België ontvangen we in sporthal De Meerminnen te Beveren de bekerfinalist van 2014, Richa Michelbeke.

Alle supporters op post graag!

<< Terug